Gyömrői varrodánkba keresünk lelkes varrónő munkatársakat at Dynoteq Kft. / VecsesAllas.hu | Az ingyenes vecsési állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Gyömrői varrodánkba keresünk lelkes varrónő munkatársakat

Dynoteq Kft. helység: Gyömrő

Címkék:

Szereted a kihívásokat és az új dolgokat?

Nálunk biztos nem fogsz unatkozni: új termékek, új formák, új megoldások, új ügyfelek várnak Rád. Nem kell minden percben új dolgot kitalálnod és/vagy megtanulnod, és hazudnék ha azt mondanám, hogy nincs rutin feladat és sorozatgyártás, de állandóan kell használnod logikus gondolkodásodat, kreativitásodat és problémamegoldó képességedet a varrás és a csapatmunka területén is.

Mi nem egy szokásos varroda vagyunk, nem ruházat varrásával foglalkozunk. Ipari újrafelhasználható hőszigeteléseket varrunk az ipar számára. Ügyfeleink az ipar számos területéről kerülnek ki: energetika, nehézipar, erőművek, műanyagipar, vegyipar, élelmiszeripar stb. Varrónőink nem csak egy-egy termék vagy részfolyamat varrását sajátítják el, hanem már az első napoktól kezdve teljes körűen bevonásra kerülnek, értem itt a tervezést, technológia és folyamat kialakítást, akár még a helyszíni felmérésben és felszerelésben is részt vehetnek.

Az újdonságok és a kihívások mellett stabil és megbízható munkahelyre vágysz? Hosszú távban gondolkodsz?

Akkor ismét jó helyen vagy. Folyamatosan és egyre nagyobb léptékben fejlődő varrodánkba stabil és megbízható varrónő kollégát keresünk, akire mindig minden körülmények között számíthatunk. Cserében ugyanezt nyújtjuk. Teljes egészében bejelentett munkáról van szó, fix havi fizetés mellett, van cafetéria és bónusz. A munkaidő rugalmas, figyelembe tudjuk és szoktuk venni az egyéni igényeket.

A csapat fiatalos és lendületes, baráti a légkör. Mindenki szomjas a tudásra, és azt szívesen tovább is adja az új kollégáknak. A termékpalettánkból adódó speciális betanítást mindenki megkapja.

Azon kívül, hogy becsületes és kitartó vagy, nem várunk el tőled mást, csak hogy alapvető varrás/szabás szaktudással rendelkezz. Minél több szakmai tapasztalatod van (nem papírral, hanem varrással kell bizonyítanod), annál nagyobb az előnyöd. De ne csüggedj el akkor sem, ha csak hobbi varrónő vagy, kezdők jelentkezését is várjuk!

Nálunk nem a ranglétra utolsó fokán lévő beosztott leszel, hanem cégünk egyik kulcsembere lehetsz! Csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele!

Ne habozz, jelentkezz Bender Andreánál az andrea.bender@dynoteq.com e-mail címen vagy a 0670/ 28 02 999 -es számon.« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-08-10
Megtekintve: 292 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] vecsesallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160